Psykologer Föreläser

Kommande evenemang på Sofielunds Folkets Hus: 6/9: “Människan och kapitalismen”. Leg. psykologerna Andrea Malešević och Hedda Skyllbäck. Mer info och BILJETTER Föreläsningarna annonseras på denna hemsida samt i sociala medier som facebook mm. Entré kostar 100 kr. Det är i princip ett självkostnadspris. Det går till lokalhyra, ett blygsamt föreläsningsarvode, administration och annonsering samt 25 […]
Psykologer Föreläser
 • Psykologer Föreläser är ett forum där yrkesverksamma legitimerade psykologer regelbundet ger öppna föreläsningar och workshops i ämnen som berör människors privat- och yrkesliv. Kärnan är det psykologiska perspektivet och fokus på möjligheter till utveckling och förändring. I slutet på föreläsningen ges utrymme för diskussion och frågor.

  Psykologer Föreläser är ett samarbete med Studiefrämjandet och Sofielunds Folkets Hus.

Plats:
 • Föreläsningarna ges på Sofielunds Folkets Hus, Rolfsgatan 16 i Malmö en gång i månaden. Lokalen öppnar kl. 17:30 och det finns fika att köpa. Dagens psykolog talar, diskuterar, håller workshop och inspirerar mellan 18.15 – ca 20.15 med paus. Lokalen stänger kl. 21.00 så tills dess kan diskussionen fortsätta runt borden.


Kurser/Workshops

Kurser: Mindful Amning:  Mindfulnesskurs för gravida med fokus på amning
Kurser/Workshops
 • Kommande kurser och workshops:

  existentiell psykologi 

  mindfulness

  stresshantering 

  compassion och självkänsla 

Samarbete
  1. Är du intresserad av att hålla en kurs/workshop inom psykologisk hälsa på Sofielunds Folkets Hus? Kontakta oss på info@godalivet.org! 

Svenska med baby

  Tack alla föräldrar och barn som kom till terminens första träff med Svenska med baby onsdag den 14/2 i Familjehuset Nydala, Öppna förskolan. Det var en förmiddag fylld med värme, samtal, sångstund, lek, fika och mycket kärlek ❤️😍! Vi ses nästa onsdag kl.10:00!   Premiären av Svenska med baby i Malmö stad blev en […]
Engagera dig
  1. Verksamheten bygger till stor del på ideellt engagemang. Var med och gör skillnad. Engagera dig som gruppledare under den period du har möjlighet att vara med. Vi har gjort en stor del av förarbetet – och finns givetvis med som stöd på vägen! Vi ser gärna att flera personer delar på uppdragen och söker därför alltid fler engagerade. Som deltagare bidrar du till nätverkande och ömsesidig integration mellan nya och etablerade svenskar!