Svenska med baby

 

Tack alla föräldrar och barn som kom till terminens första träff med Svenska med baby onsdag den 14/2 i Familjehuset Nydala, Öppna förskolan.

Det var en förmiddag fylld med värme, samtal, sångstund, lek, fika och mycket kärlek ❤️😍!

Vi ses nästa onsdag kl.10:00!

 

Premiären av Svenska med baby i Malmö stad blev en succé som uppmärksammades i Skånska Dagbladet ❣️👶🏾👶🏻🎶

 

/Det goda livet

 


  • Hjärtligt välkomna till Svenska med baby på Familjehuset Nydala – öppna förskolan!

Svenska med baby skapar nya möten mellan barn och föräldrar från olika bostadsområden – och med ursprung i hela världen. Tillsammans bryter vi segregationen, bygger nya broar och tränar svenska. Med samtal, joller och skratt som metod!

Det är öppna föräldragrupper för föräldrar och barn (ca 0-2 år). Samtal och aktiviteter anpassas efter gruppens storlek, språknivå och intressen. Sång och lek för de små är vanliga inslag och joller, matning och blöjbyten är alla vana vid!

Det är gratis att vara med och ingen föranmälan krävs.

Plats: Familjehuset Nydala öppna förskolan, Nydalatorget 2, Malmö

Tid: Onsdagar kl. 10-11.30 from 14 februari

Svenska med baby är ett trepartssamarbete med Det Goda Livet, Svenska med baby och Familjehuset Nydala öppna förskola – Malmö stad.

Svenska med baby startade 2012. Nu har Svenska med baby vuxit till en nationell organisation som bedriver verksamhet i 20 olika kommuner, från Umeå i norr till Malmö i söder. Sedan starten har Svenska med baby haft över 25 000 besök av deltagare från 265 olika bostadsområden och med ursprung från 108 olika länder.

För mer info se:

www.svenskamedbaby.se